Ventilation

Slide background

Ventilation / Indeklima

indeklima1

Der stilles store krav til effektiv og korrekt arbejdsmiljø og indeklima, det skal imødekomme både medarbejdernes, firmaets og myndighedernes krav om sikkerhed og sundhed. Dårlig ventilation kan være skadelig både for medarbejdere og kunder.
Først og fremmest skal ventilationsanlægget beskytte medarbejderne mod støv, dampe og andre sundhedsskadelige stoffer. Dernæst er der et vigtigt miljøhensyn, så der ikke bliver udledt skadelige stoffer ud i det fri.
Kort sagt frisk luft til alle.

Når vi projekterer et anlæg til ventilation i industriproduktioner, er det i tæt samspil med Dem som kunde. Så får i den bedste løsning i forhold til virksomhedens arbejdsprocesser og produktion. Vi har mange års erfaring med industriventilation og når vi projekterer et anlæg ved vi at det lever op til firmaets krav.
Industriventilation kan kræve meget store luftmængder og det kan betyde et stort forbrug af energi. Derfor er vores rådgivning og service vigtig for at både nye og eksisterende anlæg får den bedst mulige driftsøkonomi. Vi rådgiver om hvordan et anlæg skal vedligholdes så firmaet udnytter anlægget bedst muligt og vi står gerne for den efterfølgende service.
Har I brug for et nyt ventilationsanlæg eller ønsker forslag til forbedring og servicering af jeres eksisterende anlæg så kontakt MEVVS for en uforpligtende snak og et tilbud der matcher til jeres behov.